Skap din drømmetilværelse – steg for steg

Personlig trening

Opplever du et høyt stressnivå i livet ditt?

Har du muskelsmerter, urolig søvn, energiløshet, irritasjon, bekymringer eller grubler du mye?

Ønsker du mer indre ro, glede og balanse i livet ditt som varer? 

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å redusere stress og skape din drømmetilværelse. Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i dine ønsker, mål og behov ut i fra der du er i livet ditt.

STEG har utviklet en forskningsbasert metodikk som bidrar til indre nærvær og ro, i alle livets faser. Gjennom trening på den forskningsbaserte STEG-metodikken, får du kunnskap og verktøy som øker din evne til å håndtere stress, smerter og utfordringer i hverdagen. I STEG- metoden trener du hjernen og din bevisst til å være oppmerksomt tilstede i nuet. Du lærer hva som hemmer og fremmer prosessen til indre ro og du oppøver en vennlig, ikke-dømmende og kjærlig holdning til deg selv og livet du lever.

 

Du får kunnskaper, verktøy og strategier for å forstå hvordan stress, tanker, følelser og kroppsfornemmelser påvirker livet ditt og du lærer hvordan du kan møte utfordringer med klarhet og ro.

Deltagelse på Skap din drømmetilværelse, personlig trening bidrar til at du blir tryggere på hvem du er og kan vise mer godhet og varme til deg selv og andre. Du kan møte deg selv med mer åpenhet, respekt for det unike mennesket du er og ser ditt eget potensiale og hvem du er. Du styrker deg selv slik at du står stødig, er rolig og tenker klarere i alle situasjon i livet ditt.

I STEG så trener vi deg til å bli sterk i deg selv, å vite hvem du er og hvordan du kan håndtere livets utfordringer, slik at du har det bra. 

 

Hva sier tidligere deltagere:

“Møtet med Anne Lise har forandret livet mitt. Jeg har fått ett helt annet syn på, og forhold til, andre mennesker. Fra å være reservert og lite åpen, møter jeg nå mennesker med en positiv åpenhet som jeg ikke har gjort siden jeg var barn. Hun har også lært meg å leve i nuet, noe som gir meg sinnsro”  Mann 50 år, gjennomført personlig trening.

Innhold:

 • 10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
 • I 8 uker møter du Anne Lise Helmersen 1 gang pr. uke for dialog, undervisning og øvelse. De 2 siste timene kan du selv bestemme når du vil bruke og innen 6 mnd. fra oppstart.
 • Du følger STEG-metoden og får et treningsprogram, der øvelser og temaer er basert på forskning om hvordan du skal trene for å få en stressreduserende effekt.
 • Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i dine behov, ønsker og mål.
 • Tilgang til onlineside med mindfulnessøvelser i 3 mnd. Øvelsene er laget av Anne Lise Helmersen.
 • Fri tilgang til ukentlige treninger på STEG i  10 uker fra oppstartsdato.
 • Tilgang til relevant litteratur.

 

Lev tilstede, nå. Personlig trening modul 2

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å leve tilstede i livet ditt og fortsette prosessen og forankre en hverdagspraksis. Har du tatt Skap din drømmetilværelse eller 8- ukers kurset  i gruppe kan du fortsette på denne modulen.

 

 Skap din drømmetilværelse på arbeid. Personlig trening

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å redusere stress på arbeid, finne gode rutiner for å være tilstede, arbeid fokusert og oppmerksomt og å forebygge sykefravær på arbeid. Denne modulen krever at du har gått gjennom Skap din drømmetilværelse.

Innhold “Lev tilstede, nå” og “Skap din drømmetilværelse på arbeid”:

 • 10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
 • I 8 uker møter du Anne Lise Helmersen 1 gang pr. uke for dialog, undervisning og øvelse. De 2 siste timene kan du selv bestemme når du vil bruke og innen 6 mnd. fra oppstart. Tidsplan kan tilpasses individuelt etter dine behov.
 • Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i den enkeltes behov, ønsker og mål.
 • Tilgang til onlineside med mindfulnessøvelser i 3 mnd. Øvelsene er laget av Anne Lise Helmersen.
 • Fri tilgang til ukentlige treninger på STEG i  10 uker fra oppstartsdato.
 • Tilgang til relevant litteratur.

Ta treningen online

Det er også mulighet for Personlig trening online. 

“Skap din drømmetilværelse”

“Lev tilstede, nå”

“Skap din drømmetilværelse på arbeid “

Innholder er det samme, foruten tilgang til ukentlig trening på STEG.

Møtested: Online via Zoom
Pris: 13.795,-

Praktisk info:
10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
Sted: Storgt.91. 2.etg.  STEGs kontor Leknes sentrum
Pris: 14.975,- pr.modul

Kontaktinfo:
Anne Lise, tlf. 932 34 709
E-post: post@steghelse.no
Facebook: STEG