Personlig trening i stressreduksjon Modul 1

Opplever du et høyt stressnivå i livet ditt?

Har du muskelsmerter, urolig søvn, energiløshet, bekymringer eller grubler du mye?

Ønsker du mer ro, glede og balanse i livet ditt som varer? 

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å redusere stress. Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i dine ønsker, mål og behov ut i fra der du er i livet ditt.

STEG har utviklet en forskningsbasert metodikk som bidrar til indre nærvær og ro, i alle livets faser. Gjennom trening på den forskningsbaserte STEG-metodikken, får du kunnskap og verktøy som øker din evne til å håndtere stress, smerter og utfordringer i hverdagen. I STEG- metoden trener du hjernen og din bevisst til å være oppmerksomt tilstede i nuet. Du lærer hva som hemmer og fremmer prosessen til indre ro og du oppøver en vennlig, ikke-dømmende og kjærlig holdning til deg selv og livet du lever.
 
Du får kunnskaper, verktøy og strategier for å forstå hvordan stress, tanker, følelser og kroppsfornemmelser påvirker livet ditt og du lærer hvordan du kan møte utfordringer med klarhet og ro.
 
I STEG så trener vi deg til å bli sterk i deg selv, å vite hvem du er og hvordan du kan håndtere livets utfordringer, slik at du har det bra. 
Deltagelse på personlig trening i stressreduksjon bidrar til at du styrker deg selv slik at du står stødig, er rolig og tenker klarere i alle situasjon i livet ditt.
 

“Møtet med Anne Lise har forandret livet mitt. Jeg har fått ett helt annet syn på, og forhold til, andre mennesker. Fra å være reservert og lite åpen, møter jeg nå mennesker med en positiv åpenhet som jeg ikke har gjort siden jeg var barn. Hun har også lært meg å leve i nuet, noe som gir meg sinnsro”  Mann 50 år, gjennomført personlig trening.

Innhold:

 • 10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
 • I 8 uker møter du Anne Lise Helmersen 1 gang pr. uke for dialog, undervisning og øvelse. De 2 siste timene kan du selv bestemme når du vil bruke og innen 6 mnd. fra oppstart.
 • Du følger STEG-metoden og får et treningsprogram, der øvelser og temaer er basert på forskning om hvordan du skal trene for å få en stressreduserende effekt.
 • Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i dine behov, ønsker og mål.
 • Tilgang til onlineside med mindfulnessøvelser i 3 mnd. Øvelsene er laget av Anne Lise Helmersen.
 • Fri tilgang til ukentlige treninger på STEG i  10 uker fra oppstartsdato.
 • Tilgang til relevant litteratur.

 

 

Personlig trening i stressreduksjon Modul 2, Å leve tilstede

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å leve tilstede i livet ditt og fortsette prosessen og læringen fra modul 1. Har du tatt 8- ukers kurset  i gruppe kan du fortsette på denne modulen.

 

Personlig trening i stressreduksjon Modul 3, Arbeid

Dette er en skreddersydd personlig trening for deg som ønsker å redusere stress på arbeid, finne gode rutiner for å være tilstede, arbeid effektivt og øke kvaliteten på ditt arbeid. Har du tatt modul 2 kan du fortsette prosessen og læringen til arbeidet ditt.

Innhold modul 2 og 3:

 • 10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
 • I 8 uker møter du Anne Lise Helmersen 1 gang pr. uke for dialog, undervisning og øvelse. De 2 siste timene kan du selv bestemme når du vil bruke og innen 6 mnd. fra oppstart. Tidsplan kan tilpasses individuelt etter dine behov.
 • Treningen er prosessorientert og tar utgangspunkt i den enkeltes behov, ønsker og mål.
 • Tilgang til onlineside med mindfulnessøvelser i 3 mnd. Øvelsene er laget av Anne Lise Helmersen.
 • Fri tilgang til ukentlige treninger på STEG i  10 uker fra oppstartsdato.
 • Tilgang til relevant litteratur.

Ta treningen online

Det er også mulighet for Personlig trening i stressreduksjon og mindfulness online, modul 1 og 2.

Innholder er det samme, foruten tilgang til ukentlig trening i mindfulness og mindful yoga.

Møtested: Online via Zoom
Pris: 13.795,-

Praktisk info:
10 personlig treningstimer, 1,5 time pr. gang.
Sted: Storgt.91. 2.etg.  STEGs kontor Leknes sentrum
Pris: 14.975,- pr.modul

Kontaktinfo:
Anne Lise, tlf. 932 34 709
E-post: post@steghelse.no
Facebook: STEG