Meditasjon

I vår har vi meditasjon annen hver onsdager fra 16.00- 17.00 med oppstart 1. mai.

15. mai

29. mai

12. juni

26. juni

Det blir både stille og aktive meditasjoner. Meditasjonene vil variere fra gang til gang.

Passer for alle.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, bare interesse for meditasjon. 

MEDITASJONSKURS
Vi har også meditasjonskurs for deg som ønsker å lære deg aktive og stille meditasjoner. Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta, bortsett fra interessen.

På kurset lærer du forskjellige meditasjoner, både aktive og passive.

Inne i deg selv er det stillhet og ro, et tilfluktssted hvor du når som helst kan trekke deg tilbake og bare være deg selv. – Herman Hess

Meditasjon handler om å se tydelig- kroppen du har, sinnet du har, dine boforhold, jobben du har og menneskene som er sammen med deg i livet. Det handler om å se hvordan du forholder deg til alt dette. Det er å se alle følelsene og tanker slik de er akkurat nå, akkurat her, i dette rommet, på dette stedet. Det handler om å ikke gjøre noe for å bli kvitt dem, ikke prøve å bli et bedre menneske, men se klart og presist med en kjærlig holdning.  

 

Enkelt kan meditasjon beskrives slik:

En elev spør en meditasjonslærer hva meditasjon er. Meditasjonslæreren svarer: ” er det ikke et lite opphold når en tanke slutter før den neste begynner? Utvid det – det er meditasjon?”

Så enkelt- og så vanskelig!

I Mindfulness trener du din tilstedeværelse, fokus og oppmerksomhet. Mindfulness- meditasjon består av ulike nærværsøvelsen som sittende, gående, kroppsskanning og love& kindness. I mindfulness-meditasjon trener du på å være tilstede her og nå.

Innhold i kurset:

  • Hva er meditasjon og mindfulness?
  • Praktisere ulike meditasjoner
  • Sittestilling
  • Hvordan møte tanker, følelser og ubehag
  • Stillhet

Kurset går over 6 mandager. 1, 5 time hver gang.

Oppstart høsten 2019.

Pris: 1.795.-

Kursledere:

Anne Lise Helmersen er fra Tromsø og har bodd i Lofoten siden 1999. Hun er utdannet idrettsmassør, ergoterapeut og mindfulness instruktør og har også en master i rehabilitering. Hun har lang erfaring fra arbeid med mennesker både som idrettsmassør, 11 år med rehabilitering på sykehus og er gründeren bak STEG. Hun har 25 års erfaring med meditasjon og mindfulness og har en enkel, konkret og praktisk tilnærming i sin formidling. For Anne Lise er meditasjon en del av hennes liv og er like viktig som å spise og sove. Hun mediterer daglig. Anne Lise lærer deg hvordan du selv kan finne ro, både i kropp og sinn, og det som virker uklar blir klart etterhvert som du lar bevisstheten fall til ro.

Ruth Schneider født i Sveits og bosatt i Lofoten siden 2006. Er utdannet innen gastronomi, sosial arbeid og mindfulness instruktør. Hun har lang erfaring innen meditasjon og for henne er det å meditere som å komme hjem. Hun vil invitere deg til et rom hvor du kan utforske, erfare, leke, og i blant gå ut over komfortsonen og oppdage.

Vil du vite mer om mindfulness- meditasjon kan du se denne videoen her

Du kan melde på via vår nettside rett nedenfor eller til Anne Lise på 932 34 709 eller post@steghelse.no

 Klikk på den grønne ruten for å melde deg på timen eller kurset. Legg inn informasjon og rykk Meld på, bekreft og ok. Du får en mail når du har fått booket time.

 

Hva
Mindful yoga 2
Mindful yoga 1
Meditasjon og mindful yoga i Lofoten kr2,975.00
Meditasjon kr200.00
Alle
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
2019
2020
2021
2022
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
11
29
14
30
12
31